Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση αγοράς, γραπτώς στο info@theartspace.gr, πριν λήξει η ως άνω 7ήμερη προθεσμία. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Βασική προϋπόθεση για την υπαναχώρηση είναι το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί κλπ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν φθορές/αλλοιώσεις, και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).

Συνέπειες της Υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την σύμβαση πώλησης, θα σας επιστρέψουμε όλη την αξία του προϊόντος που λάβαμε από εσάς, εξαιρουμένου του κόστος μεταφορικών, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η παραλαβή των προϊόντων και ο έλεγχος της κατάστασής τους από εμάς.

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων καθώς και συμπληρωματικά έξοδα αποστολής που οφείλονται σε δική σας επιλογή (π.χ. αντικαταβολή), δεν συμπεριλαμβάνονται στα έξοδα αποστολής που θα σας επιστραφούν από την εταιρεία μας. Η επιστροφή χρημάτων σε εσάς θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν της αγοράς σας. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, ή έστω ένας από αυτούς, διατηρούμε κάθε δικαίωμα να μην δεχτούμε την υπαναχώρηση.

Προϋποθέσεις επιστροφών, ανταλλαγών & ακυρώσεων παραγγελιών

1.       Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν εντός 7 ημερών από την παραλαβή, προσβλέποντας σε ανταλλαγή με άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων, κατά την προτίμησή του, για οποιονδήποτε λόγο, υπό τις εξής προϋποθέσεις και ακολουθώντας την κάτωθι διαδικασία:

a.  Αποστέλλοντας Email στην εταιρία μας εντός 7 ημερών από την παραλαβή δηλώνοντας: (α) τον αριθμό του τιμολογίου ή απόδειξης (β) τον τίτλο του έργου (γ) τον λόγο επιστροφής και (δ)αίτηση ανταλλαγής με άλλο έργο ή επιστροφής χρημάτων

b.  Επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική κατάσταση στην οποία το παρέλαβε.

c.  Επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (την οποία πρέπει να διατηρήσει ο Αγοραστής για το σκοπό αυτό) και το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε αχρησιμοποίητη κατάσταση.

2.       Ο πωλητής δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά σε οποιοδήποτε Προϊόν που προκαλείται οποιαδήποτε στιγμή μετά την παραλαβή της Παραγγελίας. Οποιεσδήποτε επιστροφές αγαθών που έχουν καταστραφεί μετά την Παραλαβή δεν γίνονται αποδεκτές.

3.       Η επιστροφή της αξίας του προϊόντων πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων Προϊόντων από τον Αγοραστή και εφόσον η εταιρία που θα πραγματοποιήσει την μεταφορά έχει συμφωνηθεί από κοινού μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή, ως κατάλληλη για την ασφαλή μεταφορά του προϊόντος. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, ο πωλητής μπορεί να προσφέρει μόνο μερική επιστροφή, στην περίπτωση που υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις εξαγωγών, τελωνείων, διαχείρισης κοκ

4.       Οι αγοραστές έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ακύρωση μιας παραγγελίας εντός 3 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστότοπου.